Обучения

ЦПОО съвместно с НИОП организират …

ЦПОО съвместно с НИОП организират …

ЦПОО съвместно с НИОП организират три дневен обучителен модул на 11-13 декември 2013 г. – 2013-10-24
СЕРТИФИЦИРАЩО ОБУЧЕНИЕ НА ЦЕНТЪРА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ И ОРИЕНТИРАНЕ СЪВМЕСТНО С НАЦИОНАЛНИЯ ИНСТИТУТ ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ

С връчване на Удостоверение за част от професия – „Обучителен модул – Тръжни процедури по ЗОП, Нормативна уредба на обществените поръчки“, специалност 3451204 Икономика и мениджмънт за всички участници, положили успешно теста.

 

11, 12, 13 декември 2013 г ¬ Хотел “Олимп”, Велинград

 

 

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

За нас е изключително удоволствие да  поканим Вас и Ваши служители  за участие в сертифициращо обучение, което ще се проведе на 11, 12 и 13 декември 2013 г.  в Спа Хотел „ОЛИМП” – Велинград.

Обучението се организира от  Сдружение „ НАЦИОНАЛЕН  ИНСТИТУТ ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ“   със сертифициран център в сферата на обществените поръчки, какъвто е «ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАНО ОБУЧЕНИЕ И ОРИЕНТИРАНЕ» ООД.

След полагане на тест, на всички издържали успешно теста, ще бъдат връчени Удостоверения за част от професия –„Обучителен модул- Тръжни процедури по ЗОП, Нормативна уредба на обществените поръчки“   към специалност 3451204 Икономика и мениджмънт.

Ще имате възможността да се насладите на три приятни дни работа и обмяна на опит, както и да почерпите от експертизата на лекторите на семинара: Ева Радева – Изпълнителен директор на Сдружение „Национален институт по обществени поръчки “ , адв. Надежда Йорданова – Изпълнителен директор на Сдружение „Национална асоциация правна инициатива за местно самоуправление“,  Ирена Илиева ,  Ръководител направление „Правно“ , Сдружение „Национален институт по обществени поръчки “.адв. Ева Радева, Изпълнителен директор на „Национален институт по обществени поръчки“: международен консултант по проекти, финансирани от Европейския съюз за изграждане на капацитет на Комисията за обжалване на обществени поръчки в Македония и Агенцията по обществени поръчки в Черна гора, програмен мениджър обществени поръчки по проект „Инициатива отворено управление“ на Американската агенция за международно развитие 2003 – 2007 г., в рамките на който са положени основите на унифицираните с европейското законодателство обществени поръчки в България,  създаден е регистърът на обществените поръчки и са разработени стандартизираните тръжни документи за доставки, услуги и строителство.

адв. Надежда Йорданова, Изпълнителен директор на „Национална асоциация правна инициатива за местно самоуправление“, старши експерт одит и  обществени поръчки по проект „Инициатива отворено управление“ на Американската агенция за международно развитие 2005 – 2007 г., в рамките на който е разработена и издадена книгата „Практики на Европейския съд в Люксембург“ и „Цикъл на управление на обществените поръчки“.

„ НАЦИОНАЛЕН  ИНСТИТУТ ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ“  организира  и обучение на тема „Азбука на обществените поръчки“. Обучението ще се състои на 13.11.2013 г, в хотел Балкан, Шератон, София.

 

 

Желаещите да участват в двете обучения получават 10% отстъпка от цената и на двете обучения.      

 

Очакваме Ви във Велинград, за да поработим заедно на професионални начала!

 

                                                           Искрено Ваша:

                                                           Ева Радева

                                                                               Изпълнителен директор НИОП

Posted on
Posted in Обучения